Business Stiri Tech

Xerox se implică în producția de ventilatoare portabile și de aparate de măsurare a presiunii căilor respiratorii

1 mai 2020 < 1 min

Xerox se implică în producția de ventilatoare portabile și de aparate de măsurare a presiunii căilor respiratorii

Reading Time: < 1 minut

Xerox, împreună cu Vortran Medical Technology, o companie de cercetare, dezvoltare și producție de aparatură medicală destinată problemelor respiratorii, asigură producția de ventilatoare portabile (GO2Vent) și aparate de
măsurare a presiunii căilor respiratorii (APM-Plus) pentru spitalele și unitățile pentru situații de urgență care tratează pacienții în această perioadă.

Cele două companii lucrează împreună pentru a răspunde rapid la deficitul de echipamente de ventilație necesare pentru a sprijini pacienții afectați de COVID-19. Producția se va extinde de la aproximativ 40.000 de ventilatoare, înregistrată în aprilie, până la aproximativ 150.000 – 200.000 de ventilatoare pe lună, până în iunie. De asemenea,, se estimează că Xerox și Votran ar putea produce până la 1 milion de ventilatoare în lunile următoare.

GO2Vent a fost proiectat pentru utilizare în situații de urgență, dezastre naturale și focare de boli, precum pandemia COVID-19. Acest ventilator de unică folosință poate fi configurat în câteva minute și aruncat după utilizarea de
către un singur pacient, ajută printr-o tubulatură sigură și poate fi utilizat cu un compresor, cu oxigen sau aer cu un debit de minim 10 litri pe minut. GO2Vent poate oferi suport continuu până la 30 de zile și funcționează independent de APM-Plus. APM-Plus este un dispozitiv portabil cu baterie, care se conectează la un GO2Vent și asigură o monitorizare îmbunătățită a stării pacientului și a parametrilor respiratori cheie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: