Lifestyle Stiri

V-ați gândit la concediul din vară? Wizz Air lansează două rute noi către Grecia.

24 ian. 2021 < 1 min

V-ați gândit la concediul din vară? Wizz Air lansează două rute noi către Grecia.

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Wizz Air a anunțat două noi rute de la București spre Zakynthos și Corfu, cu două zboruri pe săptămână, operate marțea și sâmbăta.

Noile zboruri vor fi operate în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2021, prețul biletelor pornind de la 149 de lei.

Cu noile rute de la București la Zakynthos și Corfu, aducem mai multe oportunități de călătorie pentru români, care se pot bucura de tarife ultra-reduse și pot călători în siguranță către destinațiile lor preferate de vacanță la bordul aeronavelor noastre moderne„, a declarat Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air

Rutele noi se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către stațiunile grecești, destinații populare de vacanță pentru români.

Astfel, românii vor putea călători în vară cu Wizz Air din București către cinci destinații de vacanță din Grecia: Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos și Corfu.

Wizz Air a lansat anul trecut Harta pentru planificarea călătoriilor, care ajută pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua Wizz pot zbura în momentul căutării și să îi informeze cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus. Pasagerii selectează aeroportul de plecare dorit și apoi oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua Wizz Air.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: