Stiri Tech

Xperia 5 II, cel mai compact smartphone din gamă, disponibil pe piața din România

26/10/2020 2 min read

Xperia 5 II, cel mai compact smartphone din gamă, disponibil pe piața din România

Reading Time: 2 minute

 Xperia 5 II – cel de-al doilea telefon 5G al Sony, completează seria Xperia și este disponibil în România începând cu luna octombrie a acestui an, la un preț recomandat de 4.099 de lei.

Xperia 5 II vine cu sistemul de trei camere foto și optica ZEISS calibrată special pentru acest model. De asemenea, aplicația Photography Pro cu tehnologie aliniată celor disponibile pe camerele Alpha și AF/AE rapid și precis, este și ea prezentă pe lista de caracteristici a noului terminal.. Mai mult, Cinematography Pro, oferită de CineAlta pentru parametri și setări de culoare specifice profesioniștilor din industria filmului, alături de display-ul CinemaWide cu raport de aspect 21:9.

Funcționalitățile audio de top includ High- Resolution Audio, o mufă jack de 3,5mm, precum și difuzoare stereo orientate către partea frontală, toate acestea fiind alimentate de un processor Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform.

Noul model dispune și de o puternică baterie de 4,000mAh cu încarcare rapidă care ajunge la 50% în 30 de minute. Xperia 5 II se poate conecta la rețele ultra-rapide 5G iar ratingul IP65/68 asigură rezistență la umiditate, cu Corning  Gorilla Glass 6 pe ambele laturi.

Optimizat pentru gaming

Combinația de funcționalități premium ale lui Xperia 5 II îl transformă într-un dispozitiv mobil de gaming foarte puternic: funncționalități Game Enhancer, ecran cu o rată de împrospătare de 120Hz și rată de scanare la atingere de 240Hz. De asemenea, răspunsul tactil a fost îmbunătățit cu 35% comparativ cu modelul precedent. De asemenea, utilizatorii pot conecta un PlayStation  4 Dualshock Wireless Controller și pot juca jocuri de pe Android.

 

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă