Companii Stiri

Dedeman incepe extinderea in nord vest din Satu Mare

25/07/2016 2 min read

Dedeman incepe extinderea in nord vest din Satu Mare

Reading Time: 2 minute

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungand astfel la o retea de 43 de magazine la nivel national.

Situat pe str. Careiului, nr.81 magazinul, care dispune si de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investitie de circa 11 milioane de euro si a creat peste 160 de locuri noi de munca, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii nationale de traditie si branduri celebre internationale sunt expuse, intuitiv si complementar pe rafturile ce se intind pe o suprafata de peste 12.700 de mp., incluzand o sera dedicata plantelor si produselor pentru gradina, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezentei noastre in partea de nord-vest a tarii, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezinta un prim pas in indeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Dragos Paval, presedinte Dedeman.

Echipa de angajati, dezvoltata dupa un amplu proces de recrutare si instruire, perfectionata in cateva din magazinele Dedeman deja functionale, este pregatita oricand sa ofere clientilor sfaturi de specialitate, pentru ca acestia sa ia, in cel mai scurt timp, cele mai bune decizii, la cel mai bun raport calitate-pret, se arata in comunicat.

Pentru si mai multe detalii privind produsele comercializate, clientii din Satu Mare pot acum sa foloseasca si aplicatia Dedeman pentru mobil care, printr-o simpla scanare a codului de bare de pe eticheta de pret a produsului, ofera toate informatiile si caracteristicile acestuia.

Noul magazin va oferi satmarenilor si servicii auxiliare si facilitati de care clientii Dedeman din celelalte orase din retea se bucura deja. Serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur produse sunt optiunile special gandite pentru confortul clientilor care apeleaza la Dedeman pentru proiectele lor. Dincolo de vanzarea la raft, satmarenii vor beneficia si de varianta achizitiei online a produselor, fie prin aplicatia de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continua procesul de expansiune ce vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national.

Urmatorul pas in aceasta directie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot in vara acestui an.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă