fbpx
Companii Management Stiri

Yannick Mooijman, noul director general UPS România2 min

22/08/2019 2 min read

Yannick Mooijman, noul director general UPS România2 min

Reading Time: 2 minute

Yannick Mooijman a fost numit în funcția de director general al UPS Ungaria, Grecia, România și Slovenia, fiind responsabil de operațiunile, dezvoltarea de business și strategia UPS din cele patru țări.

Noul director general îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

 ”Yannick deține experiența necesară de a ajuta clienții UPS să-și dezvolte afacerile, prin valorificarea fluxurilor comerciale transfrontaliere și intercontinentale, care cresc mai repede decât producția internă brută globală. Ungaria, Grecia, România și Slovenia sunt economii în creștere, axate pe export, ale căror companii și-au dezvoltat o reputație de excelență în restul Europei și în lume. Yannick înțelege lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și nevoile acestora, fiind pregătit să-i ajute să găsească cea mai bună abordare la export”, a declarat Lou Rivieccio, președintele UPS Europe.

„Vedem un mare potențial în Ungaria, Grecia, România și Slovenia și investim continuu în portofoliul nostru de servicii, rețea și infrastructură. Clienții UPS din aceste țări beneficiază acum de un serviciu mai rapid cu o zi pentru cel mai economic serviciu al nostru la sol, pentru expedieri în 25 de țări din Europa. Această îmbunătățire face parte din programul de investiții de 2 miliarde de dolari în rețeaua europeană, care îi ajută pe clienții noștri să trimită produsele extrem de fiabile pentru care sunt renumiți către destinații din întreaga lume”, a spus Yannick Mooijman, noul director general al UPS Ungaria, Grecia, România și Slovenia.

 UPS este prezent pe piața românească din 1990 prin intermediul unui partener de servicii și a pus bazele propriilor operațiuni în 2008.

În prezent, compania oferă servicii clienților săi prin intermediul unei rețele de trei centre, asigurând conexiuni la rețeaua globală a UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.

Foto: © Alexey Novikov | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *