Stiri Tech

Zgomot de arme – Call of Duty: Modern Warfare

7 iun. 2019 < 1 min

Zgomot de arme – Call of Duty: Modern Warfare

Reading Time: < 1 minut

Call of Duty: Modern Warfare, unul din cele mai așteptate titluri din 2019,  va fi lansat pe 25 octombrie și va beneficia de suport pentru Direct X Raytracing. Creatorii de conținut și dezvoltatorii de jocuri pot folosi efectele DXR pentru a randa conținutul în timp real, generând o grafică realistă. DXR folosește tehnologia scalabilă ray tracing și poate rula pe plăcile grafice Nvidia cu arhitectura Turing, Volta și Pascal.

Cel mai cunoscut joc al seriei Call of Dutyva reveni cu o experiență nouă, recreată în totalitate. Lansat de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, versiunea pentru PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe platforma Battle.net de la Blizzard. Modern Warfare dispune de o poveste superbă în modul single player, un multiplayer plin de acțiune și un mod nou de joc co-op.

Nvidia Adaptive Shading este o nouă tehnologie avansată de redare a umbrelor, care permite dezvoltatorilor de jocuri să îmbunătățească performanțele și să obțină o grafică fidelă în timp real, lucru imposibil până în acest moment. Ajustând rata în care porțiunile din ecran sunt umbrite, tehnologia reduce efortul depus de placa grafică, îmbunătățind astfel performanțele fără a deteriora calitatea imaginii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: