Companii Stiri Tech

Zitec dezvoltă infrastructura digitală a platformei Startarium

13 apr. 2021 2 min

Zitec dezvoltă infrastructura digitală a platformei Startarium

Reading Time: 2 minute

Zitec a intrat în parteneriat cu Startarium în contextul extinderii infrastructurii digitale și a portofoliului de produse pe platformă.

Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori din România, ce oferă resurse pentru startup-uri pentru lansarea, dezvoltarea și susținerea acestora ca business-uri de succes. În cadrul platformei, antreprenorii au acces la cursuri, articole și video-uri educaționale, mentorat gratuit, oportunități de networking într-o comunitate de afaceri extinsă, dar și evenimente dedicate precum webinarii sau competiții.

Value Proposition Canvas

Diversitatea serviciilor oferite de echipa Zitec a permis companiei să se implice atât în scalarea arhitecturii produsului, cât și în dezvoltarea de noi funcționalități privind gestionarea conținutului acesteia, dar și realizarea unui nou design pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor care accesează platforma. Printre noile funcționalități integrate se numără noi formate de învățare precum “Value Proposition Canvas” interactiv, cursuri ghidate pentru antreprenori, chestionare și teste online sau catalogul de profile de organizații, investitori, mentori și consultanți cu care se pot conecta.

Echipa Zitec s-a implicat activ atât în zona de dezvoltare a noilor funcționalități ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de conținut, dar și în crearea unor interfețe grafice mai ușor de folosit. Mai mult, vom împărtăși din experiența noastră către comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice susținute de membrii echipei Zitec, sau chiar în cadrul programelor de mentorat unde mă voi implica personal în calitate de aliat al tinerilor antreprenori”, a declarat Alexandru Lăpușan,CEO și Co-Fondator Zitec.

Meniu în dezvoltare

În prezent, Startarium și Zitec lucrează pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platformă, toate grupate într-un meniu simplu astfel încât să puncteze mai direct nevoile antreprenorilor, identificate în urma studiului desfășurat de Startarium: Învață / Practică / Găsește aliați / Obține finanțare. În urma noilor dezvoltări, majoritatea articolelor au fost deschise și utilizatorilor neautentificați, iar secțiunea „Contul Meu” a devenit „centrul de comandă” în care antreprenorul își poate gestiona toate noile instrumentele și cursurile ghidate cu care poate interacționa în platformă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: