Brand Focus Companii Stiri

“Ziua Porților Deschise” în fabrica Danone din Bucureşti

15 oct. 2019 < 1 min

“Ziua Porților Deschise” în fabrica Danone din Bucureşti

Reading Time: < 1 minut

Danone își deschide porțile fabricii sale de iaurt din București, invitând consumatorii să cunoască în mod direct detalii despre cum laptele ajunge iaurt. “Ziua Porților Deschise” se va desfășura pe 26 octombrie 2019 iar cei interesați pot participa pe baza unei înscrieri prealabile.

Anul acesta, se împlinesc 100 de ani de când Danone a produs primul iaurt în Barcelona și 20 de ani de când fabrica Danone operează pe teritoriul țării noastre. Danone România și-a concentrat investițiile pentru modernizarea fabricii în ultimii 20 de ani de producție locală, ajungând să furnizeze iaurturi în alte 13 țări din regiune. În plus, compania colectează în fiecare an peste 60 milioane de litri de lapte proaspăt care provine din surse locale. Producția zilnică a fabricii se ridică la 1 milion de iaurturi.

“Este un moment unic de celebrare, în care putem face un bilanț unde am ajuns un secol mai târziu: inspirați de viziunea Danone «One Planet. One Health», continuăm să aducem sănătate prin alimentație unui număr cât mai mare de oameni, având, în același timp, grijă de resursele planetei”, a declarat Cristina Popescu, Director Comunicare, Danone Europa de Est.

Fabrica Danone respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și poate fi vizitată în intervalul orar 10:00-18:00. Vizitatorii vor avea ocazia să întâlnească angajații din toate departamentele companiei și cei cinci roboți implicați în operațiunile procesului de ambalare.

Programul  “Vino acasă la Danone”, desfășurat în fabrica din București, include și vizite adresate copiilor din clasele I-VIII, dar și vizite dedicate studenților sau partenerilor din zona de retail. Vizitele au loc în fiecare zi de miercuri a anului școlar.

Toți cei care vor să viziteze fabrica Danone trebuie să se înscrie completând formularul online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: