Marketing Stiri

Zizin da din nou cu pace

24 nov. 2015 2 min

Zizin da din nou cu pace

Reading Time: 2 minute

Cea mai noua campanie semnata Zizin, Lowe si BPN anunta deschiderea oficiala a vanatorii de premii menite sa aduca echilibrul in familie. Continuand comunicarea de anul trecut, brandul Zizin sustine inca o data pacea in cuplu si ne indeamna sa nu cadem prada micilor conflicte, nici macar de Sarbatori.

Ideea care sta la baza noii campanii Zizin, sub semnatura Lowe si BPN, ce se desfasoara in perioada 16 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, continua comunicarea de anul trecut.

Protagonistii spotului TV, barbatul-antilopa si femeia-leoaica, se confrunta cu o situatie pe cat de ,,primejdioasa, pe atat de clasica: posibila vizita a soacrei, urmata de o intrebare–capcana adresata barbatului. Din fericire, sub privirea aceluiasi explorator al vietii urbane, Zizin reuseste inca o data sa pastreze echilibrul si sa salveze cu umor intreaga situatie.

Cei care cumpara apa minerala plata Zizin si trimit numarul bonului fiscal prin SMS, la 1779, sau online, pe www.dacupace.ro, platforma dezvoltata impreuna cu Magnetic Studios, vor avea sansa de a castiga multe cadouri echilibrate: premii zilnice (seturi de cani de colectie) si saptamanale (rucsacuri de ski pentru EL, dar si pentru EA), sau o vacanta in doi la ski, in Alpi, una care impaca relaxarea cu sporturile de iarna.

Campania este promovata prin intermediul unui spot TV, radio, online, dar si la punctul de vanzare.

Echipa Zizin este formata din: Laura Lazar (Chief Executive Officer), Laurentiu Lazar (President of the Board), Erhard Lorenz (Marketing Manager), Georgiana Bogdan (Marketing & PR Specialist) si Mihai Parvulescu (Marketing Specialist).

Echipa Lowe este formata din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer), Victor Oprisan (Senior Art Director), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Alina Balan (Client Service Director), Alina Floroian (Account Director), Andra Panaitescu (Account Manager) si Ilinca Nanoveanu (A/V Specialist). 

Strategia de media este semnata de echipa BPN, formata din Bogdan Mincu (Media Integrator Manager) si Diana Oancea (Digital Media Manager),

Echipa Magnetic Studios este formata din Laurentiu Neagu (Project Manager), Andreea Clincea (Designer), Vlad Pana (Team leader) si Vlad Sava (Front End Developer).

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: