img1

Social Media Summit Bucuresti

18 Februarie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

img2

Social Media Summit Bucuresti

18 Februarie 2015,
Hotel Howard Johnson, Bucuresti

De ce sa participi?

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale. Sa dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an si sa afli care sunt tedintele pentru 2015.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii sau agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari si bloggerilor.

Speakeri

Cei mai influenti oameni din online si comunicare te asteapta sa participi la o experienta de invatare completata cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si networking.

Strategie * Planificare  Integrare

Companiile au inteles in ultimii ani ca Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 7 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.

Mai mult, ultimele alegeri pezidentiale au reusit sa arate o data in plus puterea pe care acest canal de comunicare o poate avea atunci cand este folosit cu inteligenta si cand mesajul transmis rezoneaza cu o masa critica de utilizatori. In acelasi timp, insa, brandurile descopera ca Social Media nu este nici pe departe gratuita si nici macar ieftina, mai ales daca vor rezultate care sa se reflecte si in business, nu doar in numarul de like-uri adunate de o postare inspirata. Noile cuvinte de ordine in Social Media sunt strategie, planificare si integrare.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

Staro Site1
McD-1114-Logo 20ani-1_site
Garanti Site
2007399E-LOGO AFKLM Q

CU SPRIJINUL

ad-production-grup
65112_409650652438598_1393104179_n
update adv logo1
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas
© Copyright Revista Biz