img1

Tabara de social media marketing

2-5 Iulie 2015,
Paraul Rece, Predeal

img2

Stim ce vei face la vara!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce sa participi?

Vei beneficia de o experienta completa de integrare in comunitatea social media,
prin conferinte, traininguri, networking, dar si petreceri.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, vanzari, atat din agentii, cat si din companii, dar si bloggerilor.

Speakeri

Participa la o experienta de invatare, ce se completeaza cu networking cu cei mai influenti oameni din online si comunicare!

Stim ce vei face vara asta!

Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi? Vino alaturi de specialisti in comunicare in cea mai conectata tabara de vara!  Revista Biz te invita la trei zile de social media marketing, workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc.

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participantii despre tabara

Cristian Manafu

“Am asistat la probabil cea mai intensa editie a a taberei de social media de pana acum. Problemele si provocarile au fost puse pe masa foarte deschis, iar oamenii prezenti (din agentii, clienti si bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei si contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricand.”

Cristian Manafumanafu.ro
Claudia Tocila

“Am înțeles, în sfârșit, de ce toată lumea care venea de la Pârâul Rece e legată sentimental de zilele petrecute în tabără: socializarea de calitate cu oameni din domeniul de activitate e ceva rar și greu de obținut. Știi că atunci când începi un subiect în orice grup prezent acolo o să ai continuitate și vei fi mulțumit de schimbul de idei.”

Claudia TocilaDomeniile Samburesti
Ionut Tecuceanu

“Despre BIZ SMS Camp am scris de foarte multe ori, deoarece – din 2011 şi până în prezent – nu am ratat nicio ocazie de a fi acolo, dar cu toate astea o să repet: nicio altă conferinţă de profil nu se compară cu experienţa taberei organizate de revista BIZ, deoarece ea nu oferă doar oportunitatea de a asculta şi interacţiona oficial cu speakerii, ci te lasă să-i cunoşti mai bine, să-i tragi de mânecă, să le pui întrebări, să-i sâcâi cu ideile tale, să cânţi alături de ei, să-i iei la dans, iar apoi să vă întoarceţi din nou la discuţii serioase. Asta înseamnă #bizsmscamp.”

 

Ionut Tecuceanutecuceanu.ro
Ruxandra Predescu

“OK, radem, glumim, cantăm la chitara, dar daca n-ati mai fost pana acum la vreun SMS, ar trebui. Adica e cam musai sa veniti, fiindca se discutăa chestii aplicate despre una dintre cele mai directe modalităti de comunicare brand-consumator. Vin agentii, specialisti, bloggeri, clienti, prieteni si potentiali parteneri pentru proiectele voastre iar ambianta relaxata o să va ofere nenumărate ocazii de discutii 1-1 cu oricare dintre participanti. Iar genul asta de discutii nu poate fi decat începutul unor frumoase prietenii!”

Ruxandra Predescuprintreranduri.eu

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

logo-unicredit
logo-starpramen
logo-transilvania
Samburesti mic site
logo-caroli
Garanti Site mic
logo-shoteria
Coca-Cola mic site111
Hymalaia_mic site
logo-komunomo

MASINA OFICIALA

renault logo_mic

CAFEAUA OFICIALA

Tassimo_CMYK_Brandmark_Linear MIC1

CU SPRIJINUL

Jack Honey_MIC SITE
Finlandia_MIC SITE

Solutions Partners

ad-production-grup
update adv logo MIC
tnt
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas

© Copyright Revista Biz