BizRemote by certSIGN Stiri

13 miliarde de întâlniri ratate în 2020 din cauza pandemiei

2 iul. 2021 2 min

13 miliarde de întâlniri ratate în 2020 din cauza pandemiei

Reading Time: 2 minute

Aproximativ 13 miliarde de întâlniri sociale nu au mai avut loc anul trecut din cauza pandemiei și două treimi dintre participanții la un studiu realizat de Julius Meinl au spus că întâlnirea la o cafea cu o persoană dragă le-a lipsit cel mai mult.  

Potrivit studiului realizat în București, topul celor mai regretate 5 momente pierdute în perioada martie 2020 – martie 2021 este următorul: ieșirile la cafea cu prietenii sau familia (57%),  shopping-ul (49%), mersul la cinema (41%), mersul la sală (30%) și ieșitul în club (28%).

La nivel european, londonezii au ratat 6,3 milioane de posibilități de a întâlni pe cineva nou, în timp ce participanții din Viena au ratat 2,5 milioane de oportunități, iar cei din Milano 2,1 milioane de momente. Sondajul a mai arătat că pentru 81% dintre participanți, o conversație cu un prieten sau un străin a avut un efect pozitiv asupra stării de bine generale.

„Pandemia a pus pe pauză multe dintre momentele aparent banale din viața de zi cu zi, precum mersul la o cafea, la cinema sau la shopping. Cafeaua Julius Meinl este liantul care aduce din nou împreună prietenii, familia sau care ajută la crearea unor noi legături printr-un simplu salut. Oferim oaspeților din locațiile partenere posibilitatea de a oferi o cafea unui prieten sau unui străin, de a aduce lumea din nou împreună și de a transforma momentele mici în experiențe de neuitat.”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

În cadrul studiului, s-a constatat că pandemia de COVID-19 a avut un impact asupra deschiderii față de alte persoane, astfel că 36% sppun că sunt acum mult mai dispuși să spună „salut” unui străin decât înainte de pandemie.

Una din cinci persoane a spus că cel mai probabil loc în care ar începe o conversație cu un străin ar fi la o cafenea. Având în vedere aceste descoperiri, Julius Meinl a început campania „Say hello” care se desfășoară până pe data de 31 iulie în toate cafenelele participante din țară. Fiecare cafea Julius Meinl cumpărată aduce pe loc un vocher pentru o cafea gratis pe care îl poți oferi cadou unei persoane dragi sau unui străin.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: