BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Genesis Property se alătură platformei „Donează pentru linia întâi”

15/04/2020 2 min read

Genesis Property se alătură platformei „Donează pentru linia întâi”

Reading Time: 2 minute

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park și West Gate din Bucuresti, se alătură inițiativei „Donează pentru linia întâi” cu o contribuție de 100.000 lei.

Fondurile susțin activitatea platformei și achizițiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situații de Urgență (DSU) în toată țara personalului din spitalele care tratează direct pacienți cu COVID 19.

„În vremuri grele, este important să existe solidaritate și sprijin pentru oamenii care sunt în prima linie în lupta cu această pandemie. Oferim astfel o nouă contribuție prin care ne alăturăm campaniei de susținere a cadrelor medicale și suntem convinși că împreună vom depăși această etapă dificilă”, spune Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

„Donează pentru linia întâi” este o inițiativă aparținând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susține pe medici și personalul medical, pe jandarmi și polițiști, precum și pe toți cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Este a doua donație pe care compania Genesis Property o face. Organizația a contribuit financiar cu 50.000 de euro către Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș. Fondurile vor contribui la buna funcționare a acestei instituții atât de importante în combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificării virusului cât și pentru protejarea cadrelor medicale și tratarea pacienților internați aici.

Totodată, Genesis Property susține financiar și inițiativa de solidaritate #ACUM lansată de restaurantul KANE – New Romanian Cuisine care oferă suport cadrelor medicale și a altor grupuri vulnerabile. #ACUM livrează în fiecare zi mâncare de bună calitate către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul Național Victor Babeș și Spitalul de Urgență Floreasca și, în același timp, către cât mai multe centre de sănătate din București, care se ocupă activ de persoane afectate.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate. 

Credit foto:ID 93461500 © Baramee Thaweesombat | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă