Lifestyle Stiri

150.000 de participanți la Gaming Marathon

29 mart. 2020 < 1 min

150.000 de participanți la Gaming Marathon

Reading Time: < 1 minut

Gamerii rămân împreună: Ediția din acest an a Gaming Marathon a adunat peste 150.000 de participanți în 12 ore, mai mult decât cel mai mare festival de muzică românesc într-o zi.

Pasionații de jocuri video și-au dat întâlnire pe cele mai mari platforme online, unde s-au jucat și au socializat cu cei mai cunoscuți youtuberi de gamining români, demonstrând că deși stand în casă fac parte dintr-o comunitate mare, diversă și unită.

Gaming Marathon a avut și o latură caritabilă, gamerii reușind să strângă în aceste ore 10.000 de dolari, sumă care va merge către Fundația pentru SMURD pentru ajutarea sistemului medical în procurarea de echipamente și consumabile foarte necesare în această perioadă.

În mai bine de 12 ore, Gaming Marathon, o inițiativă a Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming a strâns pe canalele de YouTube și Twitch ale creatorilor de conținut peste 150.000 de gameri români, depășind cu mult numărul de participanți pe zi al celui mai mare festival de muzică din țară.

 Urmând îndemnul inițiativei, #RamanemImpreuna, gamerii au intrat în competiții sau au urmărit stream-urile a 24 de youtuberi români: Mădălin,  Imogen, Palash, Andu, Zombilău, Ruxandra JD, Werty, Jaxi, Cancel, Alexa, IceManLucky, Zoozix,  Gereveu, Bobospider, Tedereu, Antonia Nuckle, MoonGaming, Krieppen, String, Skaaro, itsgossiplol, AmyClaire, Baabuska și laylow48. Jucătorul de fotbal al Astrei Giurgiu, Denis Alibec, a jucat impreuna cu prietenii sai meciuri de Dota 2 si Counter-Strike: Global Offensive.

Acestia si-au provocat followerii să li se alature în cele mai populare jocuri video ale momentului: FIFA20, Call of Duty: Warzone, League of Legends, Fortnite, Counter Strike : Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, TeamFight Tactics, Clash Royale, Doom Eternal și Resident Evil 7.

Foto: © Vladimirs Poplavskis | Dreamstime.com

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: