MarComm Stiri

16 speakeri internaționali pe scena The Power of Storytelling

aug. 6, 2019 2 min

16 speakeri internaționali pe scena The Power of Storytelling

Reading Time: 2 minute

Cea de-a noua ediție a conferinței The Power of Storytelling aduce în fața publicului 16 producători de conținut și comunicatori creativi din întreaga lume, reprezentanți de renume din domenii precum jurnalism, literatură, realizatori ai unor podcast-uri consacrate, antreprenori, ilustratori și documentariști.

Printre speakerii care vor fi prezenți la PoS 2019 se află:

Lulu Miller – Jurnalistă în domeniul științific, editor și co-fondator al programului National Public Radio, Invisibilia și câștigătoare a premiului Peabody pentru podcastul Radiolab.

Jacqui Banaszynsky – O legendă a jurnalismului narativ cu o carieră de 40 de ani și multiple recunoașteri, inclusiv un premiu Pulitzer. A scris despre Jocurile Olimpice, foametea din Etiopia, SIDA, discriminare, și concursuri de frumusețe. În prezent editează Nieman Storyboard.

Jonathan Gottschall – Scriitor și specialist în literatură și evoluție, autorul cărților “The Storytelling Animal” și “The Professor in the cage”.

Lipi Roy – Medic și scriitoare interesată de nutriție, mindfulness și dependență. A lucrat cu deținuți, oameni fără adăpost și victime ale cutremurelor și uraganelor.

Tatiana Țîbuleac – Scriitoare și fostă jurnalistă din Republica Moldova, autoarea cărților Vara în care mama a avut ochii verzi și Grădina de sticlă, câștigătoare a Premiului Uniunii Europene pentru Literatură 2019. Lista completă a speakerilor este disponibilă aici.

The Power of Storytelling îndeplinește un rol special în spațiul de conferințe, pentru că miezul conferinței a fost încă de la început de a crea o experiență transformațională pentru participanți. Deși mulți dintre vorbitori sunt jurnaliști, nu este o conferință de industrie. Deși vorbim despre cum spui povești, nu este o serie de sesiuni „how to”. Mai degrabă, ce se întâmplă pe scena PoS e că experiența de narator a invitaților se îmbină cu parcursul lor profesional, ca să dea naștere unui discurs menit să ilustreze și cât de puternică e povestea ca unealtă de comunicare, dar și să-ți arate cum e construită și mânuită ca să creeze schimbări pozitive în lume. E și motivul pentru care la PoS, mai mult ca oriunde altundeva, oamenii plâng, râd, și se bucură de o experiență umană împărtășită.” – Cristian Lupșa, fondator The Power of Storytelling

Tema conferinței PoS 2019, ce va avea loc pe 18 și 19 octombrie la Radisson Blu Hotel, în București, este HEAL și aduce în discuție puterea poveștilor de a vindeca.

Conferința se află încă de la început (2011) sub mentoratul jurnalistei americane Jacqui Banaszynski, câștigătoare a premiului Pulitzer.  Până acum, peste 65 de speakeri internaționali de renume au urcat pe scena conferinței și peste 3.000 de oameni din 30 de țări au participat la conferință.

Mai multe informații despre conferința The Power of Storytelling 2019 și programul sunt disponibile pe site. Toți cei care doresc să rezerve un loc o pot face accesând acest link

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: