Companii Finanțe Stiri

19 companii se muta de pe Rasdaq pe AeRO

20 aug. 2015 < 1 min

19 companii se muta de pe Rasdaq pe AeRO

Reading Time: < 1 minut

Un numar de 19 companii se transfera, incepand cu 21 august 2015, de pe Rasdaq pe piata AeRO.

Cei 19 emitenti care vor intra pe AeRO sunt: Atlas Galati, Carmeco Constanta, Comalim Arad, Duplex Fagaras, Electroconstructia Elco Timisoara, Fondul Oamenilor de Afaceri Bucuresti, Foraj Sonde Ernei, Helios Astileu, ICMRS Galati, Incertrans Bucuresti, Industria Sarmei Campia Turzii, Intfor Galati, Laminorul Braila, Litoral Mamaia, Napochim Imobiliarei Cluj-Napoca, Orizont Turism Predeal, Prospectiuni Bucuresti, Termex Bals si URC Vascau.

Piata AeRO este segmentul dedicat actiunilor din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al BVB, dedicat listarii companiilor la inceput de drum, pentru finantarea proiectelor, povestilor lor de crestere, cresterea vizibilitatii si contributiei la dezvoltarea mediului de afaceri. Bazandu-se pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB, existent din 2010, piata AeRO, sub un concept reproiectat si reconstruit, a fost lansata pe 25 februarie 2015.

In prezent, pe piata AeRO sunt admise la tranzactionare 206 companii, cu o capitalizare cumulata de 3,42 miliarde lei (773 milioane euro). Prima companie listata pe piata AeRO a fost Sameday Courier.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: