Companii Stiri

3 în 1: cafenea, ciocolaterie și wine bar

20 iun. 2018 2 min

3 în 1: cafenea, ciocolaterie și wine bar

Reading Time: 2 minute

Coffee 2 Go România a deschis, în premieră, în Cluj un spațiu 3 în 1: cafenea, ciocolaterie și wine bar.

Cafeneaua din Cluj din este administrată în regim de franciză, iar noul concept a fost dezvoltat în colaborare cu administratorii acesteia. Până la sfârșitul anului conceptul să fie implementat și în alte locații din București și din țară. 

Prin această inițiativă, Coffee 2 Go România încurajează administratorii de francize ca, pe lângă alinierea la standardele lanțului de cafenele, să vină cu propria creativitate, pasiune și expertiză pentru a îmbogăți experiența clienților cu momente deosebite. 

“Suntem încântați de diversitatea și atmosfera destinsă pe care Coffee 2 Go Cluj o oferă clienților săi și ne dorim să continuăm în această directie”, a declarat Vlad Timaru, Fondator Coffee 2 GO România

Clienții cafenelei Coffee 2 Go din Cluj se pot bucura de ciocolata și pralinele Adoré Chocolat, realizate după o rețetă belgiană transmisă peste generații urmașilor care au preluat pasiunea familiei pentru prepararea ciocolatei.

“Dorim să creăm în această locație un răsfăț al simțurilor, iar o cafea bună se asortează foarte bine cu pralinele de calitate care adaugă savoare și încânta papilele gustative. Mai mult de jumătate dintre clienții cafenelei au cumpărat praline sau tablete de ciocolată, pe care le punem la dispoziție la bucată sau în ambalaje de lux potrivite pentru un cadou rafinat. O bună parte dintre clienți s-au obișnuit deja să adauge la cafea câteva praline pentru un gust mai puternic, aromat și sofisticat” a declarat Ion Sîrbu, proprietar franciză Coffee 2 Go Cluj

Pralinele Adoré Chocolat au un conținut ridicat de cacao pură în proporție de peste 80% și să găsesc pe piața românească doar în Coffee 2 Go din Cluj.

Wine bar-ul special amenajat cuprinde o gamă atent selecționată de vinuri de colecție sau cu ediție limitată, de la crame cu tradiție în producerea de vinuri speciale, accesibile în puține localuri din România și care pot fi acum degustate și apreciate într-o atmosferă relaxată. Casele de vinuri prezente în wine bar-ul Coffee 2 GO precum Bauer, domeniile Anastasia, Dagon Clan, Licorna WineHous sau Lechburg sunt apreciate de cunoscători pentru vinurile pure,  atenția deosebită acordată procesului de producție și viticultura bio. 

Clienții pot degusta vinurile în Coffee 2 Go, iar după ora 17:00 este disponibil  programul After Work dedicat celor care doresc să se relaxeze după serviciu cu un vin bun și  brânzeturi maturate pentru a savura gustul în profunzime. 

Grupul Coffee 2 Go a fost infiintat in 2013 si a deschis până in prezent 30 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza, cu un design unic, in forma de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop.  Coffee 2 Go se adreseaza iubitorilor de cafea pentru care timpul este pretios si care isi doresc un produs intens, cu personalitate si aromat. Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la infiintare de 3 ori de la an la an, iar in 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, intr-o locatie de aproximativ 400mp. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: