fbpx
Companii Lifestyle

Litoralul, la doar câteva minute distanță3 min

21/02/2017 2 min read

author:

Litoralul, la doar câteva minute distanță3 min

Reading Time: 2 minute

Din iunie, românii vor ajunge mai repede, mai ieftin și în condiții mai bune pe litoralul românesc, la Oradea și la Băile Felix. Bibi Touring Touroperator lansează în parteneriat cu Blue Air pachetele tip charter pentru litoralul românesc cu plecări săptămânale din Cluj și Timișoara, la rândul lor două dintre orașele din România cu cea mai mare atracție pentru turiști români și străini. 

Un pachet ce include un bilet de avion Blue Air pe rută Cluj – Constanța (cu bagaj de cală și taxe de aeroport inluse), transfer și 7 nopți de cazare la un hotel de trei stele din Mamaia, cu demipensiune, în luna iulie, va costa în oferta Bibi Touring  410 de euro de persoană. De asemenea, tot în luna iulie, un bilet de avion cu Blue Air  pe ruta București – Oradea (cu bagaj de cală și taxe de aeroport incluse), transfer și cazare 7 nopți , cu demipensiune, la un hotel de 4 stele din Băile Felix va costă 430 de euro de persoană, arată compania, într-un comunicat de presă. 

„Bibi Touring și-a propus să fie mereu o companie inovativă, deschisă spre nou și încrezătoare în evolouția turismului românesc. De fiecare dată încercăm să ne înconjurăm de parteneri pe termen lung, de încredere și care să fie dispuși să depună tot efortul necesar în a crește și a aduce notorietatea turismului din România acolo unde îi este locul bine meritat – în topul preferințelor turiștilor români. Apreciem promptitudinea cu care Blue Air s-a implicat că partener alături de Bibi Touring pentru promovarea în comun a destinațiilor interne începând cu pachețele tip charter ale verii 2017”, a declarat Adrian Voican, Director General Bibi Touring Touroperator. 

“Creșterea pe sectorul balnear a companiei a fost în 2016 de 300% datorită unor parteneriate speciale cu operatorii de top din aceste destinații și datorită consecvenței cu care a promovat turismul de sănătate în ultimii 15 ani”, a declarat Adrian Voican, Director General Bibi Touring Touroperator. 

Băile Felix reprezintă un punct de atracție pe harta turiștilor români în ultimii ani, în principal datorită investițiilor puternice făcute de hotelieri în zonă. Conform reprezentanților Bibi Touring Touroperator, Băile Felix își vor întâmpina în acest sezon turiștii dornici de condiții deosebite, de relaxare și de îngrijirea tonusului fizic și psihic, cu două noi surprize plăcute: deschiderea Hotel President SPA de 4 stele și un nou complex în portofoliu-Lotus Therm-unicul Complex Balnear de 5 stele din România. 

Compania va pune un mare accent în acest an pe zona balneo, prezentând un program de promovare, denumit Bibi Info Break în cele mai atractive stațiuni românești și care se va desfășura lunar pe întreaga perioadă a anului 2017.

Potrivit lui Adrian Voican, există deja câteva stațiuni care au trecut de break-even și care au un potențial de evoluție foarte mare  –  Felix, Călimănești-Căciulata, Sovată, Covasna, Balvanyos, Govora, Sinaia. 

“Bibi Touring Touroperator lansează din acest sezon programe de city break în România în București, Constanța, Sighișoara, Sibiu, Cluj Napoca, Timișoara, Iasi”, a mai declarat Adrian Voican, la workshopul susținut de BIBI Touring Touroperator, în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo.

Foto: © Aleksandar Todorovic | Dreamstime.com – Beautiful beach in Mamaia, Romania.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *