CSR Stiri

34.700 de persoane și-au actualizat CV-ul pentru educația copiilor

7 feb. 2017 2 min

34.700 de persoane și-au actualizat CV-ul pentru educația copiilor

Reading Time: 2 minute

Un număr de 34.700 de persoane și-au completat CV-ul în proporție de 90% în cadrul campaniei ”Povestea unui CV magic”, prin care eJobs și-a propus să contribuie la educația unor copii talentați care provin din familii defavorizate.

Pentru fiecare CV pe care utilizatorii l-au completat în proporție de 90%, în perioada 20 decembrie – 31 ianuarie, eJobs a donat 3 euro pentru trei copii cu performanțe excepționale, dar fără posibilități materiale. În total, în cadrul acestei campanii, eJobs a oferit 3 burse de studiu în valoare totală de 15.000 de euro.

Mai mult de jumătate dintre cei care au luat parte la această campanie și și-au actualizat CV-ul pe eJobs.ro sunt persoane cu vârsta cuprinsă în intervalul 25-40 de ani, fiind urmați de cei cu vârsta de până la 24 de ani (27%) și de cei cu vârsta de peste 40 de ani (16%).

Cei mai mulți candidați dintre cei care au răspuns apelului eJobs lucrează în domenii precum: Vânzări,  Administrativ, Financiar/Contablitate, Alimentație/Horeca și Relații clienți.

De asemenea, aproape 40% dintre cei care și-au actualizat CV-ul în proporție de 90% profesează în București-Ilfov. Cu ponderi apropiate, în jur de 10%, au fost cei din zonele de Nord-Vest, Nord-Est și centrul țării.

Cine sunt cei 3 copii care beneficiază de câte o bursă de studii în valoare de 5.000 de euro din partea eJobs și a celor peste 34.000 de candidați care și-au actualizat CV-ul:

Marius Brabete, are 13 ani, este energic şi ghiduş, “colecționează” medalii la informatică şi matematică şi plănuieşte să-şi scape familia de o viaţă plină de lipsuri materiale.

Mălina Aciu este o tânără de 14 ani, ambițioasă, talentată și triplă campioană națională la șah.

“Banii o să-i folosim, bineînțeles, pentru continuarea pregătirii Mălinei, adică pentru turnee și antrenori. Dacă va fi selectată pentru Campionatul Mondial de Șah de anul acesta, din Uruguay, va avea nevoie de vreo 2.000 de euro ca să participe.”, a trasmis mama Mălinei.

Roberta Amalitii este o tânără pianistă de 18 ani, care a adunat nenumărate premii la concursuri importante dedicate micilor artişti cu ale sale ”poezii în sunete”.

Mai multe detalii despre campania Ejobs, găsești aici: https://www.ejobs.ro/doneaza/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: