Companii Stiri

Curs PwC de analiza datelor pe Coursera

13 sept. 2016 2 min

Curs PwC de analiza datelor pe Coursera

Reading Time: 2 minute

PwC anunţă lansarea unei colaborări cu Coursera, cea mai mare platformă de cursuri online deschise şi în masă (massive open online course/ MOOC) din lume, pentru a oferi acces la un curs despre analiza datelor.

Prin intermediul acestei colaborări, PwC poate oferi o serie de cursuri disponibile la scară largă pentru oricine care ar putea beneficia de aprofundarea cunoştinţelor de analiză de date. Începând cu 22 august, noul curs PwC “Data Analysis and Presentation Skills” poate fi urmat oricând, oriunde în lume, mulţumită platformei flexibile de învățare Coursera. Această colaborare va permite de asemenea echipelor PwC să-şi îmbunătățească procesul intern de învățare și dezvoltare.

„Colaborarea dintre noi şi Coursera presupune mai mult decât dezvoltarea unor cursuri; ne propunem să sprijinim utilizatorii, ca prin cunoştinţele acumulate să-şi consolideze încrederea în ei înşişi, într-o lume în continuă schimbare”, a declarat Francesca Postolache, Partener, Servicii de Audit, PwC România şi liderul The Academy at PwC.

„Sperăm că vom contribui la dezvoltarea unei generații de lideri încrezători care pot la rândul lor să inspire încredere în alții și care sunt pregătiţi să rezolve problemele importante cu care se confruntă afacerile pe care le conduc”, a arătat Francesca Postolache.

„Coursera este creată pentru a ajuta utilizatorii să avanseze în carieră, oferindu-le acces la cele mai bune instituții de învățământ și suntem încântați să extindem acest demers prin livrarea unor cursuri celor mai mari angajatori la nivel mondial, precum PwC”, a afirmat Rick Levin, fondatorul şi directorul executiv Coursera.

„PwC are o înțelegere unică a ceea ce caută mai exact angajatorii în roluri care necesită abilități de bază de analiză a datelor împreună cu abilități de comunicare a datelor respective. Suntem încântaţi că PwC va avea de acum posibilitatea să contribuie la instruirea oamenilor cu potențial ridicat din întreaga lume în aceste competențe cheie prin intermediul platformei noastre”, a adăugat Rick Levin.

Coursera este o platformă educativă care, în parteneriat cu universități și organizații de top la nivel mondial, oferă cursuri online disponibile în masă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: