Business Stiri Tech

400 de mașini electrice pentru cel mare serviciu de car sharing din România

aug. 3, 2020 < 1 min

400 de mașini electrice pentru cel mare serviciu de car sharing din România

Reading Time: < 1 minut

Spark își extinde flota de mașini în România cu 400 de autovehicule Renault Zoe și devine cel mai mare serviciu de car sharing din țară și din Europa de Sud-Est. Primele 100 de mașini sunt în curs de a fi adăugate în flotă, iar clienții din București pot beneficia deja de noua generație a mașinilor electrice de la producătorul francez.

Versiunea acestui model disponibilă pentru Spark este dotată cu baterie de 40 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri (WLTP). Prețul curent de închiriere a acestei mașini este de 0,86 lei pentru un minut și 120 de lei pentru 24 de ore.

Flota Spark din București va ajunge astfel la peste 500 de mașini electrice.

„În contextul provocărilor majore de mediu, suntem cu toții convinși de importanța propunerii unei soluții de mobilitate complementare care răspunde nevoilor orașelor de a reduce emisiile de CO2 și de a combate poluarea. Suntem încântați să continuăm colaborarea noastră cu Spark, extinderea flotei cu 400 de Renault ZOE este un semn al interesului orașului și al bucureștenilor pentru o mobilitate electrică, durabilă și mai competitivă, a cărei flexibilitate le permite să se deplaseze foarte ușor și confortabil” declară Istvan Lorinczi– Director Vânzări Speciale Renault Commercial România.

Flota de mașini a fost pregătită de livrare de Agentul Renault autorizat AutoCobălcescu din București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: