Antreprenori by eMAG Stiri

48 de antreprenori la EY Entrepreneur Of The Year

17 sept. 2015 2 min

48 de antreprenori la EY Entrepreneur Of The Year

Reading Time: 2 minute

Dintr-un total de 60 de oameni de afaceri inscrisi, 48 de antreprenori romani au ramas in competitia nationala EY Entrepreneur Of The Year, dupa verificarea indeplinirii conditiilor de eligibilitate de participare in concurs. Companiile antreprenorilor eligibili de la aceasta editie totalizeaza venituri de 1,2 miliarde EUR si 9.000 de angajati, cu venituri medii de 27 milioane EUR pe companie si un numar mediu de 200 de angajati in 2014. Antreprenorii au dezvoltat companii in sectoare diverse, de la produse de larg consum, agricultura, constructii si industria chimica, la servicii profesionale, tehnologie si telecomunicatii.

In urma procesului de jurizare, care va avea loc in doua runde, pe 8 si 22 octombrie 2015, vor fi alesi castigatorii celor trei titluri acordate in cadrul competitiei: EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year si Social Entrepreneur Of The Year. Premiile vor fi inmanate in cadrul unei ceremonii de gala in care compania EY Romania si invitatii sai vor celebra antreprenoriatul si rezultatele marcante ale antreprenorilor romani. Evenimentul va avea loc pe 12 noiembrie 2015.

Juriul care va decide castigatorii din acest an ai competitiei Entrepreneur Of The Year – Romania 2015 este alcatuit din antreprenori si profesionisti dedicati antreprenoriatului: Mircea Tudor, Presedinte MB Telecom, castigatorul marelui premiu in 2014 si reprezentantul Romaniei in finala World Entrepreneur Of The Year 2015 – Presedintele juriului; Marius Stefan, CEO Autonom Rent a Car si unul dintre cei 6 finalisti ai primei editii Entrepreneur Of The Year Romania; Mihai Marcu – Presedinte Medlife, membru al juriului si la prima editie a competitiei; Cornel Marian – Managing Partner Oresa Ventures, membru al juriului si la prima editie a competitiei si Omer Tetik – Director General Banca Transilvania, membru al juriului si la prima editie a competitiei.

Competitia EY Entrepreneur Of The Year are ca scop cresterea vizibilitatii povestilor de succes ale antreprenorilor, a contributiei lor la cresterea economiei romanesti si a numarului de locuri de munca.

Pentru mai multe detalii despre program accesati: http://www.eyromania.ro/eoty-2015

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: