Business Companii MarComm Stiri

A fost inaugurat primul concept store Profi din România

17 sept. 2020 < 1 min

A fost inaugurat primul concept store Profi din România

Reading Time: < 1 minut

Profi a inaugurat în Ploiești primul său concept store, acesta reprezentând direcția în care rețeaua urmează să se dezvolte în perioada următoare. Ceea ce se va dovedi viabil în acest magazin în privința modului de lucru, a sortimentului, uniformelor și așa mai departe, urmează să fie apoi reprodus și la alte unități din cadrul rețelei.

În noul magazin sunt comercializate peste 5.000 de produse, dintre care 1.300 de produse noi, gama Bio a crescut considerabil, iar produsele locale sunt mult mai bine reprezentate. Produsele sunt expuse mai vizibil, mai bine luminate și accesibile, iar culoarele sunt mai  aerisite. Numărul de case de marcat a fost sporit și s-a renunțat la tot ce nu a funcționat bine în celelate magazine.

Magazinul este organizat pe zone care răspund  misiunilor de cumpărare luate în calcul de Profi: convenience, proximitate/stock-up și top-up.

Noul magazin prezintă noua identitate vizuală și noul logo Profi.

PROFI funcționează cu trei modele de magazin: Supermarket Profi – magazinul cu cea mai mare suprafață și cu cel mai mare număr de produse; Loco – magazinul cu sortiment adaptat pentru zone din afara marilor aglomerări urbane, și City – magazinul urban de dimensiuni relativ mici, de la colțul blocului.

Profi are peste 1300 de magazine în sute de localități din întreaga țară și mai bine de 21.000 de angajați, fiind cea mai extinsă rețea de retail modern din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: