Stiri Tech

Respironics E30, un nou ventilator medical produs de Philips

28/04/2020 < 1 min read

Respironics E30, un nou ventilator medical produs de Philips

Reading Time: < 1 minut

Proiectat pentru producția la scară largă de către o echipă cu experiență în îngrijirea sistemului respirator, noul ventilator Philips Respironics E30 este optimizat pentru a trata pacienții infectați cu COVID-19. Poate fi utilizat non-invaziv, precum și invaziv, fiind suficient de flexibil pentru a se adapta nevoilor de tratament pentru pacienții cu insuficiență respiratorie. 

„Echipa noastră a dezvoltat noul ventilator Respironics E30, care poate fi utilizat în siguranță atunci când ne confruntăm cu acces limitat la un ventilator complex pentru terapie intensivă. Echipamentul Respironics E30 poate oferi o gamă largă de opțiuni de tratament și am extins producția sa la 15.000 de unități pe săptămână”, a declarat Frans van Houten, CEO Royal Philips.

Pentru a facilita extinderea producției în cele trei spații de fabricare a ventilatoarelor din SUA, Philips  a investit câteva zeci de milioane de dolari în instrumente și matrițe suplimentare, linii de asamblare finale și instalații de testare, a anunțat compania.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă