Companii Stiri Tech

Accenture preia divizia de securitate cibernetică Symantec

20 ian. 2020 < 1 min

Accenture preia divizia de securitate cibernetică Symantec

Reading Time: < 1 minut

Accenture anunță preluarea diviziei Symantec Cyber Security de la Broadcom, Accenture Security devenind astfel unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de securitate, îmbunătățind capacitatea sa de a ajuta companiile să anticipeze, detecteze și să răspundă rapid la amenințările cibernetice.

Pe parcursul anului fiscal 2019, la nivel global, Accenture a investit aproape 1,2 miliarde dolari în 33 de achiziții în vederea dobândirii abilităților și capacităților critice în domenii strategice.

Portofoliul Symantec de servicii de securitate cibernetică cuprinde monitorizarea și analiza globală a amenințărilor printr-o rețea de centre de operare de securitate, servicii în timp real de informare despre amenințări și de răspuns la incidente specifice industriei.

“Securitatea cibernetică a devenit critică pentru toate organizațiile, indiferent de industrie sau locație geografică. Odată cu adăugarea activității Symantec în domeniul serviciilor de securitate cibernetică, Accenture Security va oferi unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii administrate pentru întreprinderile globale, pentru a detecta și gestiona amenințările de securitate cibernetică cu care se confruntă”, a declarat Julie Sweet, directorul executiv, Accenture.

Activitatea de servicii de securitate este susținută de o platformă cloud care oferă un flux constant de informații despre amenințările tehnice și cibernetice printr-un portal care poate fi personalizat.

Datele financiare nu au fost încă publicate, achiziția așteptând să se realizeze în luna martie 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: