Companii Stiri

Accor va asigura managementul unui nou resort marca Pullman în Okol Lake Park

21 oct. 2019 2 min

Accor va asigura managementul unui nou resort marca Pullman în Okol Lake Park

Reading Time: 2 minute

Orbis, parte din Accor, zona Europei de Est, semnează un acord pentru deschiderea si operarea unui nou resort Pullman Okol Golf Resort & Spa, situat la doar 30 kilometri distanță de Sofia. Grupul operează deja două hoteluri în Bulgaria – ibis Sofia și Novotel Sofia – și urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria – MGallery din Plovdiv, în martie 2020.

“Bulgaria, la fel ca întreaga regiune a Europei de Sud-Est, oferă destinații complet noi atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turism. Proiectul de investiții Okol Lake Park este promițător din pricina locației sale apropiate de Aeroportul Internațional Sofia. Ne bucurăm că Accor a fost ales pentru a gestiona acest proiect de resort”, a declarat Frank Reul, Head of Development Eastern Europe , Accor.

Hotelul de cinci stele  va avea priveliști asupra lacului Iskar și a pârtiilor de schi Borovets și va pune la dispoziția clienților 149 de camere, un teren de golf, 40 de reședințe private Pullman Living și o zonă spa de 4.900 metri pătrați, cu piscină interioară și exterioară situată pe acoperiș.

Terenul de golf cuprinde 18 găuri pentru care au fost concepute câte patru repere pentru a spori provocarea jocului profesional. Terenul se întinde pe o suprafață de aproximativ 6.800 metri pătrați și este situat la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, în cadrul Parcului Lacului Okol.

Clienții caselor de vacanță Pullman Living vor avea acces la servicii de ospitalitate printre care concierge, restaurant în zona rezidențială sau transport privat și vor beneficia de programul de închiriere Pullman care le va permite să genereze venituri din închiriere pe perioada în care nu își vor folosi proprietatea.

Pullman Okol Golf Resort & Spa va cuprinde o zonă de 1.900 metri pătrați MICE (Meetings Incentive Conference and Events), cu o capacitate maximă de 500 de persoane și va oferi, pe o suprafață de 550 metri pătrați, doua concepte F&B, inspirate din bucătăria locală.

În prezent, grupul Accor operează mai bine de 4.800 de hoteluri în lume, inclusiv 3.000 de hoteluri în Europa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: