fbpx
Companii

Parteneriat strategic între Banyan Tree și AccorHotels1 min

12/12/2016 < 1 min read

Parteneriat strategic între Banyan Tree și AccorHotels1 min

Reading Time: < 1 minut

Banyan Tree Holdings și AccorHotels au încheiat un parteneriat pe termen lung pentru a dezvolta și a gestiona hotelurile sub brandul Banyan Tree din întreaga lume. Ca parte a acestui acord, Banyan Tree va avea acces la rețeaua de rezervări și vanzări la nivel mondial a grupului AccorHotels, precum și la programul de loialitate Le Club AccorHotels.

AccorHotels va realiza o investiție inițială de aproximativ 16 milioane de euro în compania din Singapore Banyan Tree și va obține un pachet de aproximativ 5% din acțiunile Banyan Tree, având de asemenea posibilitatea de a achiziționa un pachet adițional de aproximativ 5% din acțiuni.

AccorHotels deține peste 4.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe, operaționale în  95 de țări. Portofoliul grupului cuprinde brandurile de lux Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman și Swissôtel; precum și cele mai populare branduri midscale și boutique Novotel, Mercure, Mama Shelter și Adagio; mărcile economice, inclusiv ibis, ibis Styles, ibis buget și mărcile regionale Grand Mercure, Sebel și hotelF1.

Banyan Tree Holdings Limited deține 43 hoteluri și stațiuni,  64 centre spa, 77 galerii de retail galleries și trei terenuri de golf în 28 de țări.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *