fbpx
Finanțe Stiri

Acord Credit Agricole Bank – Euronet1 min

23/06/2015 < 1 min read

author:

Acord Credit Agricole Bank – Euronet1 min

Reading Time: < 1 minut

Clientii Credit Agricole au acces la reteaua de 500 de bancomate a Euronet, unde pot efectua tranzactii de retragere numerar, interogare sold, eliberare de mini-extrase de cont si schimbare de PIN in aceleasi conditii financiare ca la bancomatele bancii.

“Prin extinderea serviciilor noastre si la bancomatele Euronet le oferim clientilor nostri acces la fondurile lor in orice moment, in foarte multe locatii in intreaga tara si in aceleasi conditii financiare ca la bancomatele proprii ale bancii”, a declarat Pierre Martin, CEO Credit Agricole Bank Romania, intr-un comunicat de presa.

“Acest parteneriat cu CreditAgricole Bank, aduce numarul de participanti de retea la un total de opt banci din România, insemnand ca sute de mii de clienti ai bancilor locale au acum acces la bancomatele Euronet, in conditii preferentiale, lucru care nu a fost valabil pentru acestia pana acum. Un astfel de interes de masa este o dovada a strategiei noastre de a avea toate bancile din Romania participante la reteaua de ATM-uri Euronet”, a declarat Dimitris Verikios, Managing Director Regional al Euronet Romania.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *