Lifestyle Stiri

Acorduri de fado la Bucuresti

22 dec. 2014 < 1 min

Acorduri de fado la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

 Cunoscuta cantareata de fado, Mariza, revine in Romania pentru un concert ce va avea loc pe 24 martie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti.

Artista portugheza a cantat de-a lungul timpului pe unele dintre cele mai prestigioase scene ale lumii, alaturi de artisti precum: Lenny Kravitz, Sting, Cesaria Evora, Tito Paris, Jacques Morelenbaum, Ioan Mauceri, José Merced, Miguel Poveda, Gilberto Gil, Ivan Lins, Carlos do Carmo sau Rui Veloso.

Repertoriul sau, bine inradacinat in fado clasic si contemporan, a crescut in timp pentru a include si ocazionalele morne din Capul Verde, R&B-uri clasice, sau orice alte teme pe care ea le indrageste.

Pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai putin cele VIP, au 10% reducere, si pot fi cumparate la preturile de 198; 157,5; 126; 99 lei, in functie de distanta fata de scena. Incepand cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costa 220, 175, 140, 110 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului si sunt disponibile la pretul de 260 lei.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Concertul este recomandat de Prima TV si Magic FM.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: