header_adn_1

ADN Antreprenor

30 martie 2016,
Athenee Palace Hilton Bucuresti

h2

ADN Antreprenor

30 martie 2016,
Athenee Palace Hilton Bucuresti

De ce sa participi?

O afacere de succes inseamna viziune si dinamism. Antreprenorii sunt cei care deschid mereu drumul cu idei noi, pasiune si multa munca. Sunt cei care tin economia acestei tari pe umerii lor si fac lucrurile sa se miste.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri, antreprenorilor cu experienta sau la inceput de drum si tuturor celor care vor sa invete cum se transforma un obstacol  intr-o oportunitate.

Speakeri

Panelul de speakeri reuneste antreprenori si lideri cu viziune si strategii bine puse la punct, care si-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Ei vor impartasi experienta lor, prin prisma provocarilor si oportunitatilor pe care le ofera antreprenoriatul in Romania.

Afacerile sunt personale

Lumea afacerilor este modelata de cei duri, rezistenti si neinfricati. Anii de criza au separat insa antreprenorii reali de cei oportunisti si au evidentiat companiile care au reusit sa se reinventeze si sa se adapteze timpurilor in care traim. Astazi tehnologia poate ajuta la scalarea rapida a unei afaceri si poate impune international o idee. Dar, fara busola corecta, companiile sunt mereu in pericol. Conferinta ADN Antreprenor reuneste atat antreprenori cu afaceri mari, cat si cu afaceri mai mici, oameni cu viziune si experienta sau la inceput de drum, intr-o dezbatere despre provocarile si oportunitatile antreprenoriatului in Romania.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

logo_GB
logo_vodafone
microsoft1111
Sameday site
Signifier+MBWordmark_FullColour_CMYK_Master_Linked

CU SPRIJINUL

gt
update-adv-logo
ad-production-grup
logo-efden-1 (1)
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas

PARTENERI MEDIA

Cariere
9 am
hr club
logo_ln_0
logo-business24
logo-comunicate
logo-ejobs
logo-iaa
logo-iqads
logo-comunicate-afaceri
logo-monitor
logo-smark
logo-ziare
Manpres Logo1
finzoom logo
tdc logo
ricap
QS WMT
Logo-MSM-Ro-site
olivian-ro-logo
Antreprenori_Anonimi_LOGO_2016
© Copyright Revista Biz