Lifestyle

Adrenalină la mall

30 aug. 2016 < 1 min

Adrenalină la mall

Reading Time: < 1 minut

Cu o investiție de peste 200.000 de euro, AFI Palace Cotroceni lansează AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa.

AFI Palace Cotroceni a lansat astăzi AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din Europa. Cu o investiție de peste 200.000 de euro, parcul de aventură a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, o companie specializată în construcția de parcuri de aventură. Odată cu deschiderea parcului, AFI Palace Cotroceni își consolidează poziția de lider pe zona de entertainment în rândul centrelor comerciale din țară.

„AFI Palace Cotroceni este în momentul de față unul dintre cele mai complexe proiecte de retail din România, care se bucură de o poziționare privilegiată, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care îl găzduiește. Noi ne-am poziționat nu doar ca centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung”, spune Sorin Scîntei, General Manager al AFI Palace Cotroceni.

Sorin Scintei_General Manager AFI Palace Cotroceni
Sorin Scîntei, General Manager, AFI Palace Cotroceni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: