Marketing

Adrian Nicolaescu, noul director de marketing al Mega Image

11/02/2014 < 1 min read

author:

Adrian Nicolaescu, noul director de marketing al Mega Image

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna februarie 2014, Adrian Nicolaescu, fost director de marketing al Caroli Foods Group, a fost numit in functia de director de marketing al Mega Image, o pozitie nou creata in structura companiei.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat in ultimii 6 ani functia de Director Executiv de Marketing in cadrul Caroli Foods Group, unde a coordonat cu succes activitatile de marketing si comunicare corporate si de brand.  

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, si-a consolidat cariera in cadrul unor companii de renume (Devin Bulgaria, Red Bull Romania – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr si Beiersdorf – NIVEA), unde a  detinut diverse functii in departamentele de marketing, coordonand echipe multifuncționale.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprindein prezent 296 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (168), Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă