Marketing

Adrian Nicolaescu, noul director de marketing al Mega Image

11 feb. 2014 < 1 min

Adrian Nicolaescu, noul director de marketing al Mega Image

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna februarie 2014, Adrian Nicolaescu, fost director de marketing al Caroli Foods Group, a fost numit in functia de director de marketing al Mega Image, o pozitie nou creata in structura companiei.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare, Adrian Nicolaescu a ocupat in ultimii 6 ani functia de Director Executiv de Marketing in cadrul Caroli Foods Group, unde a coordonat cu succes activitatile de marketing si comunicare corporate si de brand.  

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, si-a consolidat cariera in cadrul unor companii de renume (Devin Bulgaria, Red Bull Romania – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr si Beiersdorf – NIVEA), unde a  detinut diverse functii in departamentele de marketing, coordonand echipe multifuncționale.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprindein prezent 296 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (168), Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: