fbpx
Management Stiri

Afaceri record pentru Ascendis

05/03/2015

author:

Afaceri record pentru Ascendis

Grupul Ascendis a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri cumulata de 4,7 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de 2013

Ascendis, companie de consultanta in domeniul dezvoltarii profesionale si liderul pietei locale de training a inregistrat aceasta crestere datorita intensificarii cererii de programe de training personalizate dupa nevoile companiilor – client, dar si a castigarii de cota de piata.

“Anul trecut a fost cel mai bun an din istoria Ascendis. Rezultatele obtinute ne-au ajutat sa ne consolidam pozitia de lider in domeniul dezvoltarii organizationale. Pe fondul contextului economic favorabil, angajatorii au reluat investitiile in angajatii-cheie. Indiferent daca vorbim despre programe integrate de training, centre de evaluare si dezvoltare, optimizare de procese, cursuri de limbi straine, conferinte sau teambuilding-uri, un lucru este cert: nu se mai organizeaza programe de dezvoltare care sa nu aiba in spate obiective clare de business”, spune Andrei Gosu, director general al Ascendis.  

Pentru Ascendis anul 2014 a insemnat 2.600 de zile de training, de centre de evaluare si de teambuilding si peste 24.000 de participanti, care ar fi putut umple, teoretic, sa umple de 30 de ori Ateneul Roman, sau de sase ori Sala Palatului.  

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE