fbpx
Stiri Tech

Mobil, internet fix și televiziune la 15 euro pe lună de la Telekom1 min

09/04/2019 2 min read

Mobil, internet fix și televiziune la 15 euro pe lună de la Telekom1 min

Reading Time: 2 minute

Telekom Romania a lansat pachetul Telekom Complet, care include mobil cu Net Nelimitat 4G, internet fix și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, pentru 15 euro/lună. Pachetul oferă o reducere de 25% față de situația în care serviciile componente ar fi achiziționate separat.

“Continuăm demersurile de simplificare a ofertei și, totodată, promisiunea de a le oferi clienților servicii de calitate, la prețuri competitive. Astfel, reușim să răspundem nevoilor actuale ale clienților și, în acelasi timp, să le oferim o ofertă convergentă cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibră și televiziune, cu un conținut de calitate și relevant”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Clienții care se abonează la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019, au abonamente începând de la 5 euro/lună, cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0 (Samsung J4+ la 5 euro/lună, Huawei P Smart 2019 la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019 la 6 euro/lună). Compania spune că va include în perioada următoare și alte modele de smartphone care să poată fi achiziționate în rate.

Clienții de cartele preplătite au Bonus Net 4G nelimitat la opțiunile de 5 euro credit și, dacă achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019, pot câștiga zilnic un smartphone Huawei P30.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *