Stiri

Afacerile din Brasov, acum, mai informate

5 mai 2015 < 1 min

Afacerile din Brasov, acum, mai informate

Reading Time: < 1 minut

In ziua de astazi este foarte greu sa detii resursele informationale indispensabile initierii unei afaceri, dar si cele dedicate mentinerii acesteia pe o pozitie de top. Sunt multe intrebari la care trebuie sa raspunda un antreprenor: “Cum obtin fonduri pentru dezvoltarea afacerii”, “Cum ma diferentiez de concurenta prin publicitate?”, “Cum pot folosi tehnologia pentru a exprima profesionalism clientilor?” sau “Cum rezist pe piata pe termen lung?”. Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul la conferinta organizata de SAC, iar participantii vor afla pana la final inclusiv informatii despre tehnologia de taiere cu jet de apa si solutii la problemele uzuale de care se lovesc liderii companiilor.

Solutiiafacericreative.ro organizeaza in Brasov, conferinta care va furniza toate informatiile necesare pentru a intampina nevoile clientilor oricarei firme de succes.

Premiul cel mare oferit de organizatorii conferintei este o excursie in Tenerife pentru 2-4 persoane, dar vor fi pregatite multe alte suprize.

Evenimentul se adreseaza persoanelor din pozitii de Top & Middle Management, Directori generali, Directori financiari, Directori HR, Directori / agenti vanzari sau Directori de marketing.

Auditoriul va reuni industrii precum productia publicitara, imprimari textile, industria auto, cea de prelucrare metale, sticla, lemn, industria de mobila, de cercetare, IT, turism, medicina, agricultura si multe altele.

Detalii despre eveniment si inscrieri pot fi regasite aici.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: