Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

Un nou serviciu de car sharing, în București

2 mart. 2020 < 1 min

Un nou serviciu de car sharing, în București

Reading Time: < 1 minut

Un nou serviciu de car sharing a fost lansat în București. CityLink oferă peste 150 de automobile hibride (Toyota Yaris și Toyota Corolla) la un preț de 0.6 lei/minut și parcare gratuită în toate parcările din București administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staționare, oriunde în București.

Toate cele 150 de automobile au propulsie hibridă și cutie de viteze automată. În plus, fiecare automobil din flota CityLink are disponibil un scaun auto pentru copii, de tip înălțător.

Prețul începe de la 0.6 lei/minut plus 0.8 lei/km (în funcție de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. În plus, prin intermediu opțiunii “Park & Keep”, CityLink permite și rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcție de nevoile utilizatorului.

Serviciul CityLink este accesibil printr-o aplicație mobilă dedicată, atât pentru utilizatorii de smarphone Android, cât și pentru utilizatorii cu terminale IOS. Plata are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicației mobile. Lista integrală a tarifelor de utilizare a serviciului CityLink este disponibilă aici

“Orașele inteligente au nevoie de mobilitate inteligentă, iar serviciile de tip car sharing contribuie la eliminarea barierelor esențiale din traficul Capitalei și al întregii țări – dependența de disponibilitatea altui șofer. În plus, prin utilizarea unor mașini hybrid contribuim activ și la reducerea poluării”, declară Igor Grosu, CEO CityLink.

“Nu suntem străini de zona de mobilitate urbană, am făcut deja un exit de succes cu Clever și avem un portofoliu extins de investiții, printre care BestJobs, Vivre, Casta, Frisbo sau Sailo”, adaugă Călin Fusu, CEO Neogen Capital.

Businessul este fondat de o echipă locală de antreprenori, finanțată de Neogen Capital.

Foto: CityLink

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: