Stiri

Afacerile Innobyte, în creștere cu 25%

Reading Time: 2 minute

Innobyte Solutions, compania specializată în servicii și soluții pentru eCommerce, a încheiat primul trimestrul din 2024 cu o creștere a afacerii de 24,89%, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2023, adăugând peste 655.000 lei la cifra de afaceri, respectiv 3,3 milioane de lei.

Profitabilitatea a crescut, ajungând de la 34.000 de lei în primul trimestru din 2023 la 118.000 de lei în perioada similară din 2024.

Extinderea Echipei și Proiecte Noi

Compania și-a extins echipa cu patru noi profesioniști și a organizat o serie de evenimente private pentru a conecta companiile și experții din industria eCommerce din România.

„Rezultatele pozitive obținute în Q1 sunt cu atât mai remarcabile, având în vedere creșterea costurilor operaționale, în special a salariilor – datorită atragerii de noi specialiști, precum și impactul modificărilor fiscale din această perioadă. Atât echipa Innobyte, cât și conducerea LIFE IS HARD, suntem mândri de aceste realizări și vom continua să investim în noi parteneriate și în consolidarea celor existente în perioada următoare”, a declarat Cătălin Șomfălean, CEO Innobyte.

În primul trimestru al anului 2024, Innobyte Solutions a demarat noi proiecte și a continuat dezvoltarea celor deja existente. Compania a lansat două magazine online în parteneriat cu clienți din domeniul farmaceutic, care se aflau deja în portofoliul său. De asemenea, a inițiat un proiect de consultanță cu perspective promițătoare și a continuat să dezvolte proiectele actuale, în special pe platforma Magento.

În 2023, Innobyte a raportat o creștere substanțială a cifrei de afaceri de 30%, ajungând la 12,57 milioane de lei.

Investiții Viitoare

Pentru perioada următoare, Innobyte se va concentra pe încheierea de noi parteneriate și va continua să investească în proiecte care să consolideze poziția de expert în eCommerce. De asemenea, Innobyte își va crește vizibilitatea și expertiza prin participarea la evenimente de prestigiu din industrie (precum Connect Europe de la Barcelona).

Totodată, compania va continua să-și consolideze echipa prin atragerea de noi talente și extinderea programelor de  dezvoltare profesională pentru toți angajații.

Alex Rădescu

Recent Posts

Fundația Love Button face voluntariat pentru Asociația Magic în zilele concertelor Coldplay din România 

Continuând tradiția de a da înapoi comunității, mișcarea globală Love Button, în colaborare cu faimoasa trupă Coldplay, va face voluntariat…

3 ore ago

difrnt.: Dan Toma și Robert Vîja achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al agenției

difrnt, agenția de digital marketing care acționează ca o echipă full service pentru partenerii ei, anunță o schimbare majoră în…

3 ore ago

Primul an IKEA Timișoara: un milion de vizitatori și peste 4 milioane de produse vândute

În primul an de funcționare, IKEA Timișoara, magazin deschis pe 8 iunie 2023 după o investiție de 60 de milioane…

3 ore ago

Telekom Mobile lansează oferta de vară, cu totul Nelimitat la 3 euro

Telekom Romania Mobile lansează o nouă ofertă specială, atât la abonament cât și la cartela preplătită, la prețul promoțional de…

4 ore ago

The Underground Youth revine la București cu un nou album

Reading Time: 2 minute The Underground Youth revine la București

6 ore ago

Comisia Europeană a aprobat vânzarea Alpha Bank către UniCredit

Comisia Europeană a aprobat miercuri, în temeiul regulamentului UE privind fuziunile, preluarea băncii româneşti Alpha Bank Romania S.A. de către…

6 ore ago