Stiri Tech

Ergonomic și solid: Iskur X, noul scaun de gaming

9 iun. 2021 2 min

Ergonomic și solid: Iskur X, noul scaun de gaming

Reading Time: 2 minute

Razer a lansat Iskur X, cel mai nou membru al familiei de scaune de gaming, cu un design ergonomic și o construcție solidă: structură ranforsată cu oțel, spumă de înaltă densitate și suprafețe din piele sintetică multistrat, rezistentă.

Ergonomie la superlativ

Iskur X susține o greutate de până la 136 kg și are un spătar curbat, oferind mai mult sprijin pentru o poziție naturală a coloanei vertebrale. Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, în timp ce marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului. Dispunând de un sistem multifuncțional de înclinare a spătarului, Iskur X poate fi repoziționat.

Head Cushion și Lumbar

Conceput pentru a fi utilizat alături de orice scaun de gaming, Lumbar Cushion ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă cu memorie.

Head Cushion vine cu un miez dens de spumă cu memorie, adaptându-se la forma capului utilizatorului pentru confort și susținere.

Prețuri și disponibilitate

Noile accesorii de gaming de la Razer sunt disponibile comercial. Prețul pentru Iskur X este 399 de euro, pentru Head Cushion – 49.99 de euro, în timp ce pentru Lumbar Cushion este de 59.99 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: