Companii Stiri

Agroland a investit 200.000 de euro în al doilea magazin de tip MEGA deschis în București

mai 17, 2021 2 min

Agroland a investit 200.000 de euro în al doilea magazin de tip MEGA deschis în București

Reading Time: 2 minute

Grupul Agroland continuă strategia de consolidare a poziției din București și zonele limitrofe prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din capitală.

Agroland MEGA București 2 a fost deschis ca urmare a unei investiții de 200.000 euro, fără stocuri, și este situat la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, lângă Pasajul Mogoșoaia.

Reprezentanții Agroland estimează că, până la finele lui 2021, noul magazin, care ocupă o suprafață de 500 mp în incinta parcului comercial Prima Shops, va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane.

Agroland MEGA București 2 este cea de-a șasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021 la nivel național, după inaugurîrile din Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui și Târgu Secuiesc.

Conceptul a fost lansat în urmă cu patru ani, este unic în țară și vizează un segment al populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming. Magazinele MEGA au o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale și o ofertă foarte diversificată.

„Ne-am propus ca 2021 să fie anul MEGA, atât din perspectiva importanței realizărilor cât și a numărului de inaugurări ale acestui tip de unități. Vrem să ajungem la clienții noștri din toate marile orașe ale țării și avem ca țintă periferiile și comunitățile din proximitatea aglomerărilor urbane, unde există densitate ridicată a populației și cartiere de case. Mogoșoaia este, din aceste puncte de vedere, ideală pentru Agroland MEGA și sunt convins că oamenii care locuiesc în zonă vor fi foarte bucuroși că am venit atât de aproape de ei.” 

Horia Cardoș, fondator și Director General al rețelei Agroland

Rețeaua de magazine MEGA a Agroland a ajuns la 12 unități. Potrivit lui Horia Cardoș, planurile de dezvoltare pentru 2021 includ continuarea extinderii atât în proximitatea Bucureștiului, în Bolintin Deal, cât și în restul țării. La nivel național sunt programate încă două deschideri în Moldova, la Bârlad și Iași, precum și alte două în Oltenia, la Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland MEGA din Sibiu.

Agroland, companie cu capital 100% românesc fondată în 1997 la Timișoara de către antreprenorul Horia Cardoș are în prezent peste 250 de unități, localizate în 29 de județe și peste 2,2 milioane de clienți an. Compania comercializează produse pentru grădinărit (seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente), hrană și accesorii pentru animale de companie, precum și pui de o zi, furaje și echipamente pentru ferme mici şi medii. Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: