BizRemote by certSIGN Stiri Tech

Noi funcționalități pentru soluția de comunicare la distanță Webex

11 iul. 2020 2 min

Noi funcționalități pentru soluția de comunicare la distanță Webex

Reading Time: 2 minute

Cisco aduce câteva îmbunătățiri cheie soluției Webex, ce se adresează spitalelor, guvernelor, instituțiilor de învățământ și companiilor. Printre acestea se numără: mai multă capacitate, securitate îmbunătățită și servicii medicale la distanță simplificate.

În aprilie, Webex a înregistrat peste 500 de milioane de participanți, care au generat 25 de miliarde de minute de întâlniri, mai mult decât triplul volumului mediu.

Mai multă capacitate

În prezent, platforma Webex rulează la o capacitate de 3 ori mai mare față de capacitatea anterioară.

Mai multă securitate

Au fost extinse instrumentele de prevenire a scurgerilor de date (DLP), Legal Hold și eDiscovery în Webex Meetings. Acest lucru oferă un nivel fără precedent de securitate și protecție pentru întregul conținut al unei sesiuni – înregistrări, transcrieri, crearea de acțiuni și elemente de evidențiere. De asemenea, au fost extinse opțiunile de criptare end-to-end pentru a include criptarea AES 256 biți cu modul GCM, oferind o protecție sporită pentru datele generate din sesiunile de întâlniri, dar și rezistență împotriva modificărilor.

Noi mijloace de gestionare a unui număr extins de angajați care lucrează la distanță, dar și a celor care revin la birou.

Implementare rapidă pentru Webex Assistant, tehnologia de asistență vocală, pe dispozitivele din sălile de conferință. Control Hub simplifică această operațiune, chiar dacă sunt zeci de mii de dispozitive. Acest lucru va reduce la minimum numărul de interacțiuni ale persoanelor cu ecranele tactile sau touchpad-urile în spațiile comune.

Remedierea rapidă a defecțiunilor și suport oferit lucrătorilor de la distanță, astfel încât echipele să rămână productive.

De asemenea, a fost integrată în Control Hub o funcționalitate UC (Unified Communications) în cloud, care simplifică fluxurile de lucru IT pentru implementări hibride și analize Webex Calling extinse.

În plus, pentru simplificarea lucrului de oriunde, am fost integrat Webex Teams cu Box, cea mai importantă platformă de gestionare a conținutului cloud care este utilizată de 68% din companiile din Fortune 500 și de aproape 100.000 de companii la nivel global. Webex Teams include capabilități de partajare a fișierelor, foarte sigure și ușor de utilizat, în plus, clienții pot alege să folosească Box, dar și oricare alte platforme integrate.  

Servicii  e asistență medicală la distanță simplificate atât pentru pacienți, cât și pentru furnizori

Noua integrare cu Epic, programul software pentru evidența electronică a datelor medicale, permite furnizorilor de servicii medicale să utilizeze Webex Teams pentru o consultație video cu un pacient, pentru revizuirea istoricului medical și actualizarea informațiilor clinice. Pacienții nu trebuie să descarce nimic – pur și simplu se conectează la sesiunea securizată prin intermediul unui browser web și obțin ajutorul de care au nevoie. Peste 250 de milioane de pacienți au dosare medicale electronice în Epic. Alți parteneri Cisco construiesc și implementează soluții și aplicații de asistență medicală la distanță, ajutând doctorii să ofere consultații pacienților din întreaga lume. 

Foto: © Yalcinsonat | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: