Marketing Stiri

Air France KLM: Peste 80 de destinații reduse cu până la 50%

22 aug. 2019 2 min

Air France KLM: Peste 80 de destinații reduse cu până la 50%

Reading Time: 2 minute

Asia la 418 euro, Africa de la 569 euro, America de Nod de la 418 euro, Caraibe și Oceanul Indian de la 539 euro sunt doar câteva dintre ofertele parte a campaniei promoționale de toamnă Air France și KLM. Biletele de avion au reduceri de preț de până la 50% iar pasagerii Air France KLM vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea, cu peste 80 de destinații intercontinentale dar și europene.

Campania promoțională se desfășoară până pe 5 septembrie 2019 cu prețuri mai mici decât în 2018, cele mai bune oferte fiind destinațiile spre Delhi (418 euro) și cele spre Miami și Los Angeles (429 euro), Singapore (de la 518 euro) și Hong Kong (de la 538).

În acest sezon,  destinațiile preferate de către turiștii români au fost Tokyo, Zanzibar, Los Angeles, Mauritius și Rio de Janeiro.

AF OH LALA key visual image

Asia

Vedeta destinațiilor din zona asiatică pentru turiștii români este Japonia, aceștia optând să călătorească în număr tot mai mare în metropolele Tokyo și Osaka. Prețul unui bilet de avion din Capitală până la Tokyo începe de la 568 euro.

Africa

Africa este o altă destinație preferată turiștilor români, prețul din perioada promoției pentru o călătorie în Zanzibar pornind de la 569 euro, înregistrând o scădere de peste 35% față de restul anului.

În ceea ce privește Africa de Sud, biletele de avion spre Johannesburg sunt disponibile de la 609 euro iar pentru Cape Town de la 639 euro. 

America

America de Nord așteaptă să fie explorată cu prețuri de la 429 euro pentru Miami și Los Angeles, 529 euro pentru New York sau 599 euro la Philadelphia.

Cei care vor să ajungă în America de Sud, au la dispoziție bilete spre Brazilia începând de la 518 euro de persoană, dus-întors, în Rio de Janeiro și Sao Paolo. Prețul include o reducere de 35% față de prețul normal al biletului.

Insule exotice  

Ofertele către Mauritius de la 539 euro și către Punta Cana și Saint Martin de la 769 euro, zboruri dus-întors, sunt cele mai notabile oferte de care pot profita pasagerii Air France

Rezervarea biletelor la prețurile promoționale este posibilă până pe 5 septembrie 2019, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2020. Tarifele precizate se referă la zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse iar cele mai mici tarife nu includ și bagajul de cală. 

Ofertele sunt diponibile la agențiile de turism și online, pe siteul Air France sau pe siteul KLM.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: