Marketing Stiri

Ajoh, din partea Kubis!

3 mart. 2015 < 1 min

Ajoh, din partea Kubis!

Reading Time: < 1 minut

Agentia specializata in marketing digital Kubis Interactive a deschis un nou birou operational in Praga, incepand cu 1 martie 2015, dupa ce de mai mult de un an, agentia a Kubis a castigat si gestioneaza clienti locali importanti.

Inaugurarea noului birou vine la doi ani dupa deschiderea biroului din Houston – Statele Unite, unde lucreaza acum peste 10 profesionisti.

Pe viitor, Kubis mizeaza pe dezvoltare si crestere regionala in Europa Centrala si de Vest.

“In urmatorii 3 ani, avem in plan construirea unei retele puternice de birouri operationale in regiune, care sa ofere creativitatea locala, dar si forta de vanzari adaptata pietei. Calitatea productiei va fi asigurata de biroul puternic dezvoltat din Bucuresti. Nu vorbim, insa, doar de productie propriu-zisa, ci planul nostru este sa oferim servicii integrate care aduc valoare adaugata brandurilor de pe aceste noi piete – precum strategie de digital si solutii inovatoare”, declara Vlad Popovici, Managing Director, Kubis.

Potrivit estimarilor, biroul din Praga va aduce, la inceput, o contributie de cca. 10% din businessul Kubis. In aproximativ doi-trei ani, pe masura ce echipa locala va creste, impactul biroului din Praga va fi semnificativ.

Echipele din Bucuresti, Praga si Houston totalizeaza  aproximativ 80 de profesionisti. Intre cele trei birouri vor exista constant schimburi de experienta.

Printre clientii Kubis se numara Vodafone, URSUS Breweries, Unilever, Toyota, Carrefour, Teamnet, Milupa, GarantiBank si altii. Pe langa brandurile locale, agentia ofera solutii de comunicare integrata si pentru branduri internationale precum Radegast si Birell in Cehia sau Fully Raw, Fresh Brew Group, Children’s Museum of Houston si The Rose Foundation pentru piata din SUA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: