Companii Lifestyle Stiri

Al 38-lea Word Class din România

4 dec. 2019 < 1 min

Al 38-lea Word Class din România

Reading Time: < 1 minut

La finalul lunii noiembrie, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym, World Class a deschis cel de-al 38-lea club de health & fitness din rețea, World Class Planet, categoria Gold de abonament.

Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, Planet Swim & Gym având un succes notabil în ceea ce privește oferta de înot pentru copii.

Este cea de-a 29-a unitate din București și pune la dispoziția membrilor servicii și condiții premium de antrenament și o serie de echipamente inovatoare.

Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multe Mișcări inițiată de World Class în 2018 devine mai rezonantă cu fiecare nou club care se deschide în zone strategice precum comunități rezidențiale sau corporatiste.

Clubul este amplasat pe trei niveluri și are în oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. De asemenea, membrii se vor bucura și de serviciile unui salon de înfrumusețare.

Noul World Class este situat în Voluntari-Pipera, strada Emil Racoviță nr. 1,  fiind foarte accesibil, iar membrii își vor putea parca mașinile într-o parcare privată de 200 de locuri. Clubul va funcționa de luni până vineri, între 06.30-22.30 și sâmbătă, duminică, între 08.00-20.00.

Mai multe detalii despre proiect se regăsesc online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: