Companii

Investiție de un milion de euro într-un nou club World Class

23 oct. 2017 < 1 min

Investiție de un milion de euro într-un nou club World Class

Reading Time: < 1 minut

Cu o investiție de un milion de euro, World Class România va deschide în primul trimestru al anului viitor un nou club în București Mall . Acesta va fi cel de-al 23-lea centru din București și al 31-lea din țară. 

Noul club va avea 1.400 de metri pătrați, va fi integrat în categoria Bronze și clienții vor putea alege dintre 35 de clase de group fitness pe săptămână. O parte din aceste programe sunt dezvoltate de LES MILLS, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener pe termen lung al World Class, în timp ce altele sunt dezvoltate de către experții World Class. De asemebea, clienții pot alege dintre programe personalizate cu antrenori personali. În jur de 20 de instructori de group fitness şi antrenori personali.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00.

World Class România are 31 de centre în toată țara și peste 55.000 de membri. Compania World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est, susținut de investitori instituționali. Fondul se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: