Companii Stiri

Al doilea magazin Leroy Merlin din Cluj-Napoca

11 feb. 2016 < 1 min

Al doilea magazin Leroy Merlin din Cluj-Napoca

Reading Time: < 1 minut

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin deschide pe 19 februarie cel de-al doilea magazin al sau din orasul Cluj-Napoca, situat pe Bd. Aurel Vlaicu.

Magazinul se intinde pe o suprafata de 12.000 mp, are peste 30.000 de produse la raft si este singurul magazin de bricolaj din Cluj care are un Drive-In de 3.000 mp in care clientul intra cu masina, incarca marfa direct in masina si plateste la casele special amenajate. Magazinul are aproximativ 100 de angajati si va fi deschis de luni pana sambata intre orele 08:00 – 21:00 si duminica intre orele 09:00 – 20:00.

„Clujul devine un pol economic important al Romaniei, ce face concurenta Bucurestiului, iar pentru noi deschiderea celui de-al doilea magazin in acest oras reprezinta recunoasterea potentialului economic al acestei zone, care se va dubla in urmatorii 5-10 ani”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

In prezent, Leroy Merlin are 9 magazine in Romania – doua in Bucuresti si cate unul in Bragadiru, Craiova, Blejoi (langa Ploiesti), Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu si Constanta. Fondat in 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine in 12 tari si este liderul actual al pietei de bricolaj din Franta si al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin Romania face parte din Grupul Adeo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: