fbpx
Marketing Stiri

Àlex Corretja se alatura echipei Eurosport1 min

14/01/2016 < 1 min read

Àlex Corretja se alatura echipei Eurosport1 min

Reading Time: < 1 minut

EL EX TENISTA ALEX CORRETJA DURANTE LA  PRESENTACION DEL MASTER SERIES MADRID 2011 26/04/2011 MADRIDFostul jucator de tenis Àlex Corretja se alatura echipei de experti Eurosport pentru turneele de tenis de Mare Slem din acest an. Turneul la care debuteaza este Openul Australian, cu incepere de la 18 ianuarie, transmis in exclusivitate de Eurosport in 54 de tari din Europa.

De-a lungul carierei, Àlex Corretja a jucat doua finale de Grand Slam si a fost nr. 2 mondial. Dupa ce s-a retras, a fost antrenorul lui Andy Murray, actualul nr. 2 mondial, dar si capitanul echipei Spaniei de Cupa Davis.  

In cadrul echipei de experti in materie de tenis ai Eurosport, Corretja va colabora cu Mats Wilander (castigator a sapte titluri de Mare Slem) si Barbara Schett (fosta jucatoare din top 10) .

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, revine cu ‘Antrenorul’ – care foloseste realitatea augmentata pentru a le oferi telespectatorilor o analiza in detaliu a tacticii si tehnicii jucatorilor.

Eurosport ofera 250 de ore in direct din cadrul Openului Australian si un total de 460 de ore de transmisiuni de la Melbourne. Eurosport Player, serviciul online in direct si la cerere, ofera 1.000 de ore de transmisiuni gratie acoperirii simultane a pana la 16 terenuri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *