Stiri Tech

Vorbiti PHP?

15 apr. 2015 < 1 min

Vorbiti PHP?

Reading Time: < 1 minut

Esti programator si vrei sa stii cum sa iti testezi aplicatia PHP? Sau sa inveti cum sa scrii un cod ce poate fi usor de testat si de accesat? Serban Ghita – Senior Software Engineer, Mobile Development si Bogdan Anton – Senior Software Engineer, ambii membri ai echipei Avangate din Bucuresti, vor explica la urmatoarea editie Tech Sessions felul in care codul realizat de echipele Agile poate fi scris si produs intr-un timp extrem de scurt. Astfel, startup-urile, firmele mari, proiectele open-source, proiectele personale si orice alte proiecte in domeniile SaaS, IaaS sau PaaS pot lansa si monetiza rapid produsele pe care le realizeaza.
Serban Ghita si Bogdan Anton vor dezvalui si amanunte despre munca ulterioara lansarii codului si despre cum acesta poate deveni o piedica daca nu este gestionat corect in detaliu inca de la inceput.

Workshop-ul “Code Quality: Unit Tests” se adreseaza programatorilor care vor sa invete cum sa-si testeze aplicatiile PHP si persoanelor orientate catre management care vor sa afle ce impact au testele unitare asupra proiectelor PHP. Situatiile prezentate vor fi explicate in detaliu, ilustrate in situatii reale si cu teste de programare in timp real.

Evenimentul are loc pe 6 mai, incepand cu ora 18.00, la Impact Hub. Participarea la eveniment este gratuita, insa locurile sunt limitate. Agenda si formularul de inscriere pot fi gasite pe pagina de inregistrare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: