Marketing Stiri

Alexandra Olaru, in echipa Philip Morris Romania

7 sept. 2015 < 1 min

Alexandra Olaru, in echipa Philip Morris Romania

Reading Time: < 1 minut

Alexandra Olaru este, incepand din aceasta luna, noul Director Corporate Affairs al Philip Morris in Romania si conduce departamentul care dezvolta si implementeaza strategia de comunicare si de corporate affairs. In aceasta pozitie, este si parte din echipa de management a companiei.

Inainte de a se alatura Philip Morris, Alexandra Olaru a lucrat pentru mari companii internationale, printre care Nestlé Romania, Unilever South Central Europe si McDonald’s Romania, pentru care a dezvoltat strategia de comunicare interna si externa si a coordonat toate activitatile de Public Affairs.

Cu o experienta de 18 ani in comunicare, Alexandra a fost Presedintele International Advertising Association (IAA) intre 2011 si 2013 si membru in conducerea Consiliului Roman de Publicitate, International Advertising Association si Romalimenta. Noul Director Corporate Affairs al Philip Morris in Romania a absolvit in 1996 facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice.

Numirea Alexandrei Olaru vine in urma deciziei Soranei Mantho de a incepe o cariera de consultant independent.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: