BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Cum poți genera automat adeverințe pentru angajați

10 apr. 2020 2 min

Cum poți genera automat adeverințe pentru angajați

Reading Time: 2 minute

Pentru a susține activitatea specialiștilor din zona de HR care, în această perioadă, pot înregistra un volum mare în eliberarea adeverințelor pentru angajații care trebuie să se deplaseze la muncă, un start-up românesc a dezvoltat o soluție prin care această activitate este preluată de un robot. Este vorba despre Future WorkForce, care folosește RPA (robotic process automation) pentru eficientizarea anumitor activități, printre care și generarea automată a adeverințelor pentru angajații care trebuie să se deplaseze la muncă în această perioadă.

Soluția oferită gratuit de Future WorkForce eficientizează în proporție de 90% procesul de eliberare și actualizare a adeverințelor pentru angajații a căror muncă nu poate fi efectuată de acasă în această perioadă.

Cum funcționează soluția oferită de Future WorkForce?

Adeverințele pot fi eliberate sau actualizate în numai 10 secunde, față de 2-3 minute în cazul în care operațiunea se efectuează manual. Odată instalată și configurată această soluție pe computerul clientului, specialistul de HR sau managerul unei echipe numeroase trimite către robot o listă în Excel cu datele angajaților care se deplasează la muncă. Robotul, la rândul său, începe actualizarea datelor în adeverință, apoi o trimite către fiecare angajat în parte pe email sau pe WhatsApp, în format PDF.

Soluția pusă la dispoziție de Future WorkForce este utilă în special companiilor cu cel puțin 30 de angajați sau a celor cu echipe mai mici, dar în cazul cărora adeverința trebuie actualizată foarte des, precum cele pentru curieri, ale căror trasee se schimbă în fiecare zi. 

Automatizarea se face de către Future WorkForce gratuit, utilizând tehnologia UiPath. Aceasta este disponibilă aici, în market place-ul UiPath. 

Screening rapid pentru angajări de urgență

De asemenea, pentru firmele care în această perioadă fac recrutări în regim de urgență pentru anumite poziții, Future WorkForce a dezvoltat o soluție care face preselecția CV-urilor candidaților cu profil de LinkedIn pe baza unor cerințe predefinite ale postului. 

În portofoliul Future WorkForce sunt disponibili roboți care automatizează și alte procese din zona de resurse umane. Printre acestea se numără și o soluție care operează modificări ale contractelor de muncă din cadrul Registrului General de Evidență a Salariaților.

Printre cei peste 25 de clienți ai companiei se numără cele mai importante bănci din România, companii de asigurări, respectiv telecom.

Future WorkForce este certificat ca partener Gold al UiPath. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: