Companii Marketing Stiri

Alexandra Răuț este noul Head of Marketing OPPO în România

8 mart. 2021 2 min

Alexandra Răuț este noul Head of Marketing OPPO în România

Reading Time: 2 minute

Alexandra Răuț a fost promovată, începând cu luna martie, în poziția de Head of Marketing în cadrul companiei Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO în România. Alexandra va coordona strategia de marketing pe multiple canale de comunicare și va colabora cu echipa de vânzări pentru a identifica noi oportunități de dezvoltare pentru OPPO la nivel local.

„Pentru OPPO, obiectivul principal anul acesta este creșterea prezenței la nivel local, iar acest lucru se va traduce pentru departamentul de marketing în campanii creative, colaborări strategice cu influenceri și creatori de conținut, artiști din diverse domenii, o prezență mai mare în social media și vizibilitate în publicații specifice” a spus Alexandra Răuț, Head of Marketing în cadrul companiei Green Leaves Technical, Distribuitor Exclusiv Autorizat OPPO în România.

Alexandra Răuț a contribuit la cele mai importante lansări de gadget-uri premium pe piața locală și face parte din echipa OPPO încă de la lansarea locală a brandului, din 2020. Anterior poziției actuale, ea a ocupat funcția de Brand Manager OPPO Romania, coordonând campania de lansare a brandului pe plan local, precum și celelalte proiecte de anvergură derulate de companie până acum.

Lansarea OPPO în România

Producătorul chinez telecom, Oppo, s-a lansat oficial pe piața din România în iunie 2020, cu cele mai noi produse din seriile de terminale Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless.

„Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre”, a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

Compania OPPO a fost fondată în 2004 iar în prezent are 6 institute de dezvoltare și 4 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Din 2015, OPPO a creat o echipă dedicată dezvoltării tehnologiei 5G, fiind între primele compania care a lansat comercial un smartphone 5G în Europa, în luna mai 2019, în Elveția. Compania este prezentă în 40 de țări și are peste 40.000 de angajați. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: